fbpx

Prins Christian klippede snoren over til Skovshoved Havn

Inkluder i Newsletter: Ja

Endelig frites man til at skrive, står Skovshoved Havn færdig. Tre års byggerod på havnens område er færdigt, hvilket blev markeret med en stor fest i går søndag, hvor omkring 1.000 mennesker var mødt frem til åbningen af havnen. Skovshoved Sejlklub tilbød de besøgende prøveture i klubbens både. Ungdomsafdelingen havde rigget flere optimistjoller til ved slæbestedet, hvor børn kunne få en tur.

SkovshovedHavn6

Der var mødt mange mennesker frem til åbningen af Skovshoved Havn. Foto: Per Heegaard.

Klokken 14.00 ankom Hans Kongelig Højhed Kronprins Frederik sammen med Prins Christian fra vandsiden. De to havde netop deltaget i Drage DM i Dragør, så det var pasende at tage transporten fra Dragør til Skovshoved til søs. 

 Q4V3301

De kongelige ankommer til Skovshoved Havn til søs. Foto: Per Heegaard.

Ved slæbestedet holdt borgmester Hans Toft en tale og også overgav mikrofonen til Leise Mærsk McKinney-Møller, der berettede om, hvor meget hendes far holdt af Skovshoved Havn. Mærsk har doneret penge til havnens renovering. Ffter talerne kunne Prins Christian sammen med Hans Toft klippe den røde snor over til havnen.

SkovshovedHavn12

Den unge sejlere ventede tålmodigt på at Prins Christian skulle klippe snoren over. Foto: Per Heegaard.

Den unge prins Christian er i øvrigt selv aktiv optimistjolle sejler. Så mon ikke også han får glæde af de nye faciliteter i Skovshoved Havn.

Se flere fantastiske billeder fra Skovshoved Havn her.

Kort nyt

Sømandens juleværksted er åbent

Kapsejlads

Nations VM: Piv ringe start blev vendt til sejr

Tursejlads

Spørgeskema: Hvordan forbereder langturssejlere sig, når det...

Udvalgte artikler *