fbpx

Sejlsporten var til bal hos Dronningen

Inkluder i Newsletter: Ja

I går aftes afholdte Dronning Margrethe hofbal for 350 personer, der gør sig gældende indenfor kunst og kultur. I den anledningen var 49erFX sejlerne Ida Marie Baad og Marie Thusgaard inviteret med til festen, der blev afholdt på Christianborg Slot i København. For at opnå at blive inviteret til hofballet, skal man have gjort sig bemærket inden for kunst eller kultur, hvilket Ida Marie Baad og Marie Thusgaard må siges at have gjort indenfor sejlsportens verden.

Kæmpe oplevelse

De to sejlere var da også meget begejstret over at deltage i festen, og de udtaler efterfølgende på deres Facebookside: "Det var en stor ære og en kæmpe oplevelse at være med. Det var et arrangement for Kunst og kultur personligheder. Og vi kan love jer for vi blev klogere på både kunst og kultur. Desuden mødte og talte vi med nogle meget spændende mennesker. Og så fik vi da også danset lanciers!".

Det er i øvrigt femte gang, at dronning Margrethe afholder hofbal for kultureliten. Tidligere har hun holdt det i 1976, 1985, 1998 og 2009.









Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen





Udvalgte artikler *