fbpx

Trine Søe ny webredaktør

Inkluder i Newsletter: Ja

Mange kender Trine Søe, som gennem de seneste tre år har udviklet og drevet sitet sejlnet.dk. Gennem dette arbejde har Trine opnået en stor erfaring, og grundig indsigt i nettets mange muligheder, som du nu får glæde af her på baadmagasinet.dk.

Trine er i sin fritid aktiv sejler fra Dragør, og begår sig på nettet som en fisk i en spand vand, og Trine glæder sig til at komme i gang. Sejlnet.dk vil stadig fungerer med alle de funktioner der eksisterer i dag, og vi vil naturligvis se på de muligheder, der ligger for et fremtidigt samarbejde på tværs.

Vores site baadmagasinet.dk har siden årsskiftet, og det nye design, vist flot vækst, og dette på trods af vi slet ikke har udnyttet al den potentiale sitet rummer.

Vi har rigtig meget at byde på, ikke mindst i forhold til vores kombination af trykt medie (Bådmagasinet, red.) og vores login her på sitet, som skaber muligheder du ikke finder andre steder, udtaler Søren Øverup.

Det bliver en fornøjelse at få Trine i gang, og du kan roligt glæde dig til al det nye vi vil præsenterer løbende, fra nu af.

Vi har et ønske og klare ambitioner med det der i dag er Danmarks største og mest komplette site. I følge målesitet urlpulse.dk er baadmagasinet.dk tæt på dobbelt så stor som mummer to, og den distance må da gerne øges. Vi har større ambitioner end copy-pastede pressemeddelelser, sitet er bygget til vækst, og det - at vi har mulighed for at styrke os på nuværende tidspunkt, tillægger jeg enorm værdi, slutter Søren Øverup - samtidig med han byder Trine velkommen om bord på Team Bådmagasinet.




Seneste nyheder





Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *