fbpx

Rummelig storebror Ryds 486 Big Fish

20,00 DKK

I 2017 lancerede svenske Ryds en decideret fiskejolle Ryds 438 BF. Det blev en succes, så nu er der kommet en storebror i Big Fish serien – Ryds 486 BF. BÅD har testet jollen i rigtigt fiskevejr.

486 BF er i forhold til lillebroderen 438 BF lidt længere, bredere og vejer mere. Det giver en mere stabil båd, men også en båd der kan tage en kraftigere påhængsmotor, hvis man ønsker det. Der må maksimalt sidde 50 hk 4-takter på hækken, hvilket også var på testbåden. Det må siges, at være en fiskemaskine med motorover-skud. Det var intet problem at få båden ud af vandet for at plane. Topfarten blev målt til 33 knob i medvind.
Ekstraudstyr til jollen
Testjollen havde lidt ekstraudstyr som bl.a. et stort vindspejl og bøjle. Dette tager noget fart på toppen. Uden udstyret vil topfarten sandsynligvis være et par knob højere, men så bliver skipper også godt vindblæst. Sejler man hurtigt i den kolde tid af året, skal man have briller på for at undgå at øjnene løber i vand. Under styrepulten findes en brandslukker, der er hurtig at komme til, hvis uheldet skulle være ude. Ved rattet er et 12 volts strømudtag, så der f.eks. kan oplades mobiltelefoner under fiskeri (husk selv USB-omformeren).

Pris: 20 kroner / BÅD 548 2 sider 

Kurv

Din kurv er tom!