fbpx

Luffe 37 Slank Sejlglæde

25,00 DKK

Den efterhånden 34 årige Luffe 37 er klassiker i dansk sejlsport. Det er en slank, relativ let og fascinerende sejlbåd med fine sejlegenskaber, der byder på herlig fart og nem håndtering til både tur- og kapsejlads.

Tursejlere må dog være indstillet på, at farten og de gode sejlegenskaber koster noget af den rummelige komfort om læ, man typiske får med f.eks. en noget breddere 35-36 fods båd.

Til gengæld får man med Luffe 37 en elegant båd, der samtidig er en god turbåd, fordi båden ganske nem at sejle. Især for tidens typiske små en mand-og-kone besætninger eller singlehandsejlere. Båden ligger fint på roret, og reagerer let og villigt på styring og trimning.

Samtidig er Luffe 37 også en udfordrende båd for besætninger, der gerne vil yde en indsats for at finde bådens yderste tiendedele fart på en kapsejladsbane. Luffe 37 har gennem årene bevist sine gode evner som klassebåd og DH-kapsejler med opsigtsvækkende fartpotentiale.

Luffe 37 har ret moderne, letdrevne undervandslinjer, med en forholdsvis flad bundfacon. Derfor skal Luffen sejles som moderne både, uden for meget krængning. Det passer glimrende sammen med behagelig tursejlads.

Pris: 25 kroner / 5 sider. Kilde: Bådmagasinet 3/2015.

Kurv

Din kurv er tom!