fbpx

Trylleri med ægte mahognifiner & epoxy

15,00 DKK

PER MEJER RASMUSSEN BYGGER DRØMMEBÅD INSPIRERET AF HEMINGWAYS BERØMTE ”PILAR”

 ”Caoba” er en weekendcruis-er, trollingbåd og båd til Big Game Fishing på åbent hav, som Per Mejer Rasmussen, Vordingborg, er ved at byg-ge med avancerede byggeme-toder. Båden er inspireret af Hemingways berømte motor-båd ”Pilar”.

Per Mejer Rasmussen har selv designet sin 23 fods motorbåd ”Caoba”, som han selv er i fuld sving med at bygge færdig sammen med vennen Søren Andersen i et stort værksted ved sin bolig.
Inspirationen til bådens design kommer fra Hemingways berømte ”Pilar”, som Hemingway fiskede store fisk som tun og marlin fra i farvan-det udfor Key West ved Florida og Cuba.
”Caoba” bliver en multifunktionel trailerbåd med påhængsmotor, der skal være lige god at sejle med i lavvandede områder i Storstrømmen og på åbent hav eksempelvis i Middelhavet ved Kroati-en. Båden har et stort cockpit, der bliver indrettet således, at den med et snuptag kan omdannes fra dag- eller weekendcruiser til trollingbåd eller til Big Game Fishing af store fisk som tun.
”Jeg går meget op i at bygge en alsidig båd, der kan bruges på mere end en måde”, fortæller Per Mejer Rasmussen til Bådmagasinet.

Pris 15 kr / 5 sider - Kilde. Bådmagasinet 07-2017.

Kurv

Din kurv er tom!