fbpx

Neil Pryde om ol-debatten

10,00 DKK

Lad levende klasser vise vej

Klog af skade kommer Neil Pryde med en klar advarsel til World Sailing: Lad være med at skabe nyt udstyr specielt til OL. Lad markedet vise vej. OL-klasser skal være kommercielt levedygtige.

Neil Pryde. Hvis du nogensinde har bevæget dig i nærheden af windsurfing, så kender du både navnet, og det cirkelrunde logo der hører til. Lige siden windsurfing kom på verdenskortet, har Neil Pryde været førende i udviklingen af sejl, bræt og udstyr. Sådan har det været hele vejen gennem sportens rivende udvikling. Ikke kun når det gælder windsurfing, men også kitesurfing og sejl til sejlbåde.Neil Pryde. Hvis du nogensinde har bevæget dig i nærheden af windsurfing, så kender du både navnet, og det cirkelrunde logo der hører til. Lige siden windsurfing kom på verdenskortet, har Neil Pryde været førende i udviklingen af sejl, bræt og udstyr. Sådan har det været hele vejen gennem sportens rivende udvikling. Ikke kun når det gælder windsurfing, men også kitesurfing og sejl til sejlbåde.
Uden filterMen Neil Pryde er ikke kun et brand. Det er også navnet på en mand – den mand, der startede det hele. Og ham har BÅD taget en snak med. Efter et livslangt engagement i sporten er han nemlig stadig aktiv med markante synspunkter. Pryde har trukket sig fra forretningen nu – han er uafhængig, og har desuden nået en alder, hvor han siger det han mener. Uden filter. Vi møder ham under VM i Aarhus, passende nok til en snak om OL-klasser. Emnet er mildt sagt brandvarmt, og er kun blevet endnu mere aktuelt efter World Sailings kontroversielle beslutninger på området. Og Pryde har erfaring fra de inderste cirkler netop på det felt, eftersom hans virksomhed udviklede, og stadig producerer det olympiske sejlbræt RS:X.

Pris: 10 kroner / BÅD 547 5 sider 

Kurv

Din kurv er tom!