fbpx

Line Markert

15,00 DKK

DS-FORMAND LINE MARKERT ”Dansk Sejlunion skal facilitere klubbernes egne ideer” Line Markert har været DS-formand i to år. Hendes vision handler om at klubberne skal gøres stærkere. Men hvordan?

”At sejle er en grundbestanddel af mit DNA”, siger Line Markert, og viser vej ind til et mødelokale i en futuristisk bygning ved Tuborg Havn i Hellerup. Hendes civile job er advokat og partner i Horten, en stor juridisk virksomhed i København. Vi mødtes til en snak om hendes tanker og visioner for Dansk Sejlunion – men først taler vi selvfølgelig lidt om at sejle.
Hvad giver det dig at være på vandet? ”Det er et af de steder, hvor jeg finder allermest ro. Mine forældre havde en Supero 24, stort set det samme som en Granada 24, som vi sejlede meget med i min barndom – mest i Det Sydfynske Øhav. Jeg er opvokset på Fyn og har altid sejlet. Det er noget med den ro, der er der ude. Det er udsyn og nydelse. Nogle gange er det adrenalin, specielt når jeg sejler kapsejlads. Nogle gange er det absolut det modsatte. Det handler også om frihed. Til at gøre det, der passer mig, til at sejle hvorhen jeg har lyst. At sejle er et grundelement i den, jeg er. Jeg synes også, det er fedt at komme ned i en RIB med en af vores landsholdstrænere og se de bedste sejlere på vandet. Det er mega fascinerende! Og det hele, alle de forskellige facetter, er sejlerglæde. Men uanset hvor man er på skalaen, så er det en kvalitet ved vores sport, eller vores aktivitet, at man kan have en ambition om at blive bedre til det, man gør. At man kan forbedre sine færdigheder, uanset om man gør det som OL-atlet, eller om man gør det som campist på vandet. At slå sit cockpittelt hurtigt op, så man ikke bliver våd, kan også være en disciplin.”

Pris: 15 kroner / BÅD 549 4 sider

Kurv

Din kurv er tom!