fbpx

Havets batman

20,00 DKK

Pete Bethune tog lån i huset. Byggede en trimaran. Sejlede Jorden rundt på biobrændstof og satte verdensrekord. Mistede sin båd, da han kolliderede med hvalfangere i Antarktisk. Nu har den 53-årige
newzealandske kaptajn samlet et team ex-militærfolk, som vil stoppe overgreb på naturen.

Klokken er halvtre om natten, da den hurtige amfibiebåd Sealegs sejler ind mod en turist-ø ud for Jakarta. Om bord er syv sortklædte mænd, der medbringer en båre og en oppustelig kajak.
The Operatives kalder gruppen sig. De vil befri en delfin fra fangenskab. Da de nærmer sig kysten af den lille ø, stiger nervøsiteten hos mændene. De risikerer adskillige års fængsel i Indonesien, hvis det går galt.
Ejeren af delfin-showet vil næppe kalde det en befrielse, selvom delfinerne tydeligt lider under deres daglige show i det klorfyldte bassin, som øde-lægger deres øjne, og hvor de for en håndfuld skidt- fisk må underholde turister i flere daglige shows.
Da man kommer ind til kysten, ifører mændene sig nattesyn-udstyr. Der er helt stille. Ingen vagter. Gruppen går i land, mens den 54-årige teamleder, Pete Bethune fra New Zealand, venter i båden et stykke væk fra kysten. Han venter uden anelse om, hvordan det går.

Pris: 20 kroner / BÅD 549 6 sider

Kurv

Din kurv er tom!