fbpx

Følg Martin Herløv på sin jordomsejling på ladya.dk

15,00 DKK

Følg Martin Herløv på sin jordomsejling på ladya.dk MARTIN HERLØV KLAR TIL JORDOMSEJLING

Hvad får en ambitiøs ung it-mand til at sætte en spændende karriere og sin gode pension på pause, og hvordan forbereder man sig selv og sin båd på tre år til søs på verdenshavene. Det har Bådmagasinet taget en snak med den kommende jordomsejler Martin Herløv om.

Lørdag den 5. august kaster 27-årige Martin Herløv, Frederikssund, fortøjninger på sin og sejler ud på en tre årig jordomsejling. Han har sit job med i køjesækken og har skiftende gaster med på sejladsens etaper.
Når Martin Herløv stævner ud af Roskilde Fjord, har han med stor energi og entusiasme forberedt ”Lady A” og sig selv grundigt på turen gennem de sidste par år, hvor han har boet i båden.
Forude ligger tre år med nye og fantastiske oplevelser, hvor Martin vil bruge en god del af turens tre år på at sejle rundt i Fransk Polynesien.   
Allerede som teenager blev Martin fascineret af at sejle på tur alene i mindre både, hvor han ofte overnattede for anker. Først sejlede han sammen med andre, og senere sejlede han alene længere og længere væk fra hjemhavnen i Frederikssund.

 

Pris 15 kr / 4 sider - Kilde. Bådmagasinet 07-2017.

Kurv

Din kurv er tom!