fbpx

E-sejlads kommer

10,00 DKK

E-sejlads kommer

Computerspil er en voksende idræt med professionelle spillere, som tjener millioner. Nu kommer Virtual Reality (VR) også til sejlsporten. En ny og interessant rekrutteringsplatform for nye sejlere er på vej.

Forfatteren af denne artikel startede med at sejle i 1979, iført regntøj, i en træt Optimistjolle med et sejl, der føltes som den blødeste silke mod huden. Siden har sejlads stort set været en hovedbeskæftigelse, på den ene eller den anden led. Jeg har dykket ned i de fleste afkroge af sejlsporten, og det er meget længe siden, jeg har oplevet at være en hjælpeløs nybegynder, når det kommer til at sejle. Forfatteren af denne artikel startede med at sejle i 1979, iført regntøj, i en træt Optimistjolle med et sejl, der føltes som den blødeste silke mod huden. Siden har sejlads stort set været en hovedbeskæftigelse, på den ene eller den anden led. Jeg har dykket ned i de fleste afkroge af sejlsporten, og det er meget længe siden, jeg har oplevet at være en hjælpeløs nybegynder, når det kommer til at sejle. Så måske var det på tide. At prøve på at klare noget man er dårlig til, styrker ens karakter. 
ResearchDet hele startede med at jeg skulle skrive den her artikel om e-sejlads. Altså, den du er ved at læse lige nu. Den handler om computerspil, hvor man sejler. Man spiller på en skærm, ligesom man gør med fodbold, kampsport, motorsport og så meget andet. Computerspil med sejlads har jeg aldrig prøvet før. Og nu blev jeg ligesom nødt til det, som et led i research. Det lød sjovt, og med min omfattende sejlererfaring, var jeg tryg ved at det nok skulle gå rigtig godt. Jeg skulle nok vise de bumsede, skærmafhængige teenagere hvordan man kommer hurtigt rundt på banen i en sejlbåd.

Pris: 10 kroner / BÅD 547 4 sider

 

Kurv

Din kurv er tom!