fbpx

Bavaria 51 Cruiser: Nyt vellykket design og smartere aptering

25,00 DKK

Det umiddelbare indtryk af den nye 50n fods Bavaria Cruiser 51 er, at båden i det ydre virker mere tidløst og elegant. Samtidig er apteringen forbedret så meget, at båden reelt er en ny båd og ikke blot en simpel faceliftet udgave af den velsejlende Cruiser 50.

Bavarias næststørste model er nærmest et komplet designmæssigt remake, som hele værftets nyeste Farr-designede cruisere. Hele båden er gennemgået med en tættekam af produktudviklere og erfarne sejlere hos Bavaria Yachtbau, der har optimeret og nytænkt en meget lang række af designdetaljer.

Den nye 51er fungerer lang bedre end forgængeren, og fremtræder på en gang mere moderne og samtidig mere tidløs uden modedesign. Bavaria har endda afstået fra at give 51eren en moderigtig knækshine agter.

Vi har sejlet Bavaria Cruiser 51 i Alicate i det vestligste Tyrkiet på en flot, men desværre også vindmæssigt flov dag med let til jævn vind og fladt vand. Det var en version med fire sovekabiner, hvor den ene er enkel mandskab eller gæste kabine placeret til bagbord i forkahytten med to etagekøjer.

Pris:  25 kroner /  4 sider. Kilde: Bådmagasinet 3/2015.

Kurv

Din kurv er tom!