6 numre + Sejlerbogen

668,00 DKK

Få BÅD 6 numre Sejlerbogen skrevet af BÅDs journalist Øyvind Bordal. BÅD 6 udgaver 449, Sejlerbogen 399, porto og eksp. 49 Samlet værdi 897 SPAR 229 KUN 668 * Accept af abonnementsbetingelser Jeg accepterer abonnementsbetingelserne

Abonnementsbetingelser m.v.

Hvem gælder tilbuddet for?

Tilbuddet gælder kun i Danmark og kun til husstande der ikke har abonneret på Bådmagasinet indenfor de sidste 6 måneder.

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre abonnementspakker. Abonnementet fortsætter automatisk som 1/2 årsabonnement, 6 måneder for 449kr. Du kan til enhver tid stoppe dit abonnement inden en periodes udløb.

Hvordan betaler jeg?

Udfyld formularen og tryk SEND. Du kan betale dit abonnement med dankort eller kreditkort med det samme. Ønsker du anden betaling kontakt abonnementsafdelingen direkte.

Læs øvrige generelle abonnementsbetingelser her.

Sejlerbogen er Danmarks store håndbog til sejlere. Den begynder med gennemgang af de helt grundlæggende færdigheder som bådens udstyr og navigation, men går også i dybden med mere avancerede emner som bådfart, opgavefordeling, strategi og sejltrim. Dermed er den velegnet til både begynderen og den dygtige sejler med mange års erfaring. Tanken er, at den skal kunne følges af den enkelte sejler gennem dennes udvikling - hele vejen fra begynder til ekspert.

Bogen omhandler både tursejlads og kapsejlads. Sejlerbogen har et moderne grafisk design, flotte fotos, enkle og tydelige illustrationer og en tekst, som ikke gør tingene vanskeligere end de er. Sejlerbogen er udgivet i tre skandinaviske lande og trykt i mere end 15.000 eksemplarer. 772 fotos og illustrationer.

Forord af OL-vinder Jesper Bank. Sejlerbogen er inddelt i fire sektioner: 1. Grundlæggende sejlads - om bl.a. vind og vejr, knob og tovværk, regler på vandet og kapsejlads for begyndere.2. Kølbåde - om bl.a. køb af båd, udstyr, navigation, rigning og rigtrim og sejlads i hårdt vejr.3. Jollesejlads - om bl.a. valg af jolletype, teknik og sejltrim.4. Kapsejlads - om bl.a. taktik og strategi, hvordan vindskift udnyttes, mærkerundinger og bådfart.

Kurv

Din kurv er tom!