Kend dit turgrej - FURLERE TIL FLYVENDE FORSEJL

Her kan du købe og læse Kend dit turgrej - FURLERE TIL FLYVENDE FORSEJL. Du kan læse Bådmagasinet hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse.

Alle cruisingsejlere kan have stor fornøjelse af de moderne flyvesejl som gennakere, der også kendes som asymmetriske spilere, og Code 0 typer. Disse sejl giver mere fart på turbåden og er nemme og især sjove at sejle med.

De skal bare være nemme og uproblematiske at sætte og bjærge. Der er især to gode alternativer. Man kan hejse sejlet i en pose, en snuffer, og sætte gennakeren ved at hale posen til tops.

Dette er en god og effektiv metode, der dog kræver at man går på dækket og hejser posen. Man skal også stå på fordækket, mens man haler snufferen til tops. Tilsvarende skal man hale posen ned over gennakeren fra fordækket. Derfor egner den sig måske knap så godt til små eller singlehand besætninger.

Her vil vi se på rullesystemer til at rulle de flyvende forsejl ind og ud med. De kan ofte sættes inden man forlader havnen, så man kan sætte og bjærge sejlene, dvs. rulle dem ud og ind, helt uden at forlade cockpittet. Det er ideelt for de fleste tursejlere. 

Pris: 15 kroner / 5 sider. Kilde: Bådmagasinet 2/2015.

15,00 kr.

Når betalingen er gennemført får du tilsendt en e-mail med et link til download af koden til det online-versionen af Bådmagasinet.

Bemærk venligst, at den elektroniske udgave af magasinet kræver Flash installeret på din computer. Har du ikke dette installeret, så kan du hente den seneste version hos Adobe her.

Kend dit turgrej - FURLERE TIL FLYVENDE FORSEJL
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer