WMRT: Warrer & Co. napper podieplads i Alicante

Mens de store VOR både sejlede Pro-Am (kunde/sponsor, red.) sejlads lige uden for M32 banen, ja så kæmpede der stadig fire teams om Alicante Match Cup titlen søndag.

Warrer nåede semifinalen, men måtte se sig slået af en yderst stærkt sejlende Yann Guichard, som simpelthen endte med at gå gennem stævnet ubesejret. Det er jo ikke en skam at tabe til en så suverænt sejlende franskmand, som lige pt. ligger nummer seks i den samlede stilling på World Match Racing Touren.

WarrerCool

Jonas Warrer tager sig en slapper mellem sejladserne i Alicante. 

Yann Guichard viser skræmmende styrke

Forholdsvis svag vind havde præget de første dage, men søndag var det 'epic conditions' - ganske enkelt optimale forhold med 10-12 knobs vind og sol fra en skyfri spansk himmel.

I kvartfinalen vandt Warrer & Co. 3-1 over Nico Delle Karths Chilli Racing, efter at have været bagud 0-1, men mod Guichard sluttede legen, som tidligere nævnt.

Guichard viste hans skræmmende styrke lige pt. og vandt 3-0 over Jonas, som til gengæld vandt petit-finalen, altså kampen om tredjepladsen med rene 2-0 over amerikanske Markus Edegran.

Jonas Warrer førte begge petit-finale sejladser fra start til slut, og i anden sejlads, hvor Edegran får en straf blev der gjort kort proces - podieplads til Jonas Warrer & Co., sådan.

En podieplads få uger før det går løs i Kina hvor der sejles VM er bestemt ikke dårligt. Men, det bliver et VM stævne med et yderst skræmmende felt, hvor der faktisk også deltager yderligere et dansk team, nemlig Joachim Aschenbrenner.

VM sejles fra den 24. til den 29. oktober2017 i Shenzhen i Kina.

Indspilning i fuld skærm 17 10 2017 120438

Et noget skræmmende felt stiller op til VM på World Match Racing Touren som sejles i Kina, med start om en uge. Kort nyt

Yanmar udfører højtrykstankning med brint  

Kort nyt

KDY modtager kæmpe donation til nyt ‘Sejlsportshus’

Kapsejlads

World Match Racing Tour: Finalen udsat grundet pandemien!

Kapsejlads

Danmark Rundt: Frostboksen & Team fik en på opleveren

Kort nyt

Dame Award: Sailserver nomineret til eftertragtet pris

Kort nyt

Sidste udkald: For børn på fregatten Jylland 

★ Artikel

★ Maserati 150S: Født på vandet

Produktnyt

Oscar – anti-kollisions udstyr hædret ved indtog på det...

Udvalgte artikler *