WMRT: Williams blev endnu en gang Warres onde ånd

World Match Racing Tour er i Chicago og Jonas Warrer kom fint gennem de indledende sejladser. Der sejles efter formatet, hvor 18 både stiller til start. Efter de indledende fleet-sejladser cuttes til 16, og her gik Warrer videre som nummer 9 til de efterfølgende Match Race sejladser i ’Super 16’ serien.

Her skulle Jonas op mod en god gammel kending. Ian Williams, som også har deltaget på M32 Skandinavian Tour, skulle vise sig at blive en for stor mundfuld. Netop Ian Williams har Jonas Warrer haft krammet på et par gange i løbet af Skandinavian Touren, men til sidst var det som bekendt Williams der trak det længste strå og løb med den samlede sejr i Stockholm.

Her i Chicago faldt Warrer med ære i sit 1-3 nederlag til den tidligere mangedobbelte verdensmester. Ved stillingen 2-0 lykkedes det Warrer at vinde over Williams, og få reduceret til 1-2, men den fjerde og efterfølgende sejlads blev endestationen for Warrer & Co.

Fræk start

Starten på tredje sejlads fortjener at, både blive vist (se nedenstående, red.), og skrevet om. Warrer ser ud til at kunne lukke hullet ved læ mærke – Williams kommer bagfra med høj fart, og når lige præcis at dykke og time starten, så han kommer flyvende over linjen i skuddet. Husk – det er tilladt at sejle ind i mærkerne – noget af en spektakulær start af Williams her. Men, det var altså ikke nok til at vinde sejladsen. Warrer sejlede godt på de vindspring der var at slå på og vandt - desværre ikke nok til at gå videre i den samlede stilling.

Toppen af poppen

Chicago Match Cup afgøres senere i dag søndag, og jeg skal love for der er lagt op til noget af et par semifinaler. Med Ian Williams, Phil Robertson, Taylor Canfield og Sam Gilmour klar til dyst, der kan det gå alle veje, men mon ikke et forsigtigt gæt kunne være en finale med Phil Robertson mod Taylor Canfield, hvor jeg gætter på Robertson står øverst på skamlen mandag morgen danske tid.

Se tredje sejlads, hvor Ian Williams møder Jonas Warrer:Kort nyt

Yanmar udfører højtrykstankning med brint  

Kort nyt

KDY modtager kæmpe donation til nyt ‘Sejlsportshus’

Kapsejlads

World Match Racing Tour: Finalen udsat grundet pandemien!

Kapsejlads

Danmark Rundt: Frostboksen & Team fik en på opleveren

Kort nyt

Dame Award: Sailserver nomineret til eftertragtet pris

Kort nyt

Sidste udkald: For børn på fregatten Jylland 

★ Artikel

★ Maserati 150S: Født på vandet

Produktnyt

Oscar – anti-kollisions udstyr hædret ved indtog på det...

Udvalgte artikler *