Oprejsning til de unge Vikinger

Young Vikings har den seneste uges tid deltaget i hele to stævner i Miami, og det lykkedes de unge vikinger at nå kvartfinalen i stævne to, Coconut Grove Cup. 

Stævnet blev, som Miami Match Cup tidligere på ugen, sejlet på Biscayne Bay ud for Miami, og det var generelt med ganske god luft, således blev der ikke sejlet i lørdags, da vinden var med pust over de tilladte 25 knob.

Førstedagen i stævne II med fire sejre og to nederlag, sikrede de unge vikinger et gunstigt udgangspunkt og det skulle vise sig at være nok til at nå kvartfinalen. De sluttede som nummer fem - á point med nummer fire i de indledende Round Robins. 

Holdet, som betstod af Daniel Bjørnholt, Nicolaj Bjørnholt, Christopher Falholt og Anders Kronbog Kjær nåede altså kvartfinalen i Coconut Grove Cup, hvor modstanderen skulle vise sig at være stævnets senere vinder Evan Walker fra Australien, og de unge danskere fik den tvivlsomme ære at opleve en kæntring med M32 katamaranen!

I en hektisk manøvre mistede de 'herredømmet over køretøjet' og måtte en tur om på siden. Ingen kom heldigvis til skade, men pladsen i semi forduftede med kæntringen.

Young Vikings sluttede på en flot sjette plads, to trin op af stigen, i forhold til stævnet i sidste uge. Absolut i den rigtige retning, sådan.

Slutresultat af kval-stævne II i Miami:

Skærmbillede 2017 04 17 kl. 08.16.01

Værd at bemærke. Harry Price som sluttede nummer 5, lige foran Young Vikings vandt det første stævne i Miami.