Aschenbrenner i tæt fight mod Sehested - Hvem måtte rejse hjem?

Video sammendrag fra dag 3 ved Congressional Cup i Californien, anden afdeling af årets World Match Racing Tour.

Nicolai Sehested og hans EWII team mødte i en opsamlings Round Robin sin danske kollega Joachim Aschenbrenner, og det kom der en yderst tæt og spændende sejlads ud af, hvor Aschenbrenner trak det længste strå, hvilket var med til at sende Sehested og EWII hjem til Danmark.

Mindst én dansker i semi

Efter den opsamlende Round Robin hvor fire både skulle findes til de kommende kvartfinaler, ja der blev svenske Berntsson, med Phillip Kay Guhle om bord, 'nød til' at vælge Aschenbrenner, og det betyder altså at vi som minimum får én dansker i semifinalen. Om det bliver et helt dansk team med Aschenbrenner som skipper, eller en enkelt dansk sejler, sammen med to australske og tre svenskere, det vil lørdagens sejladser (søndag morgen, red.) give os svaret på.

Kvartfinalerne ser ud som følger:

Berntsson vs. Aschenbrenner
Canfield vs. Dickson
Robertson - Gilmour
William - Steel

Se fyldigt highlights fra dag 3 ved Congressional Cup ved Long Beach, Californien:

Det er nu andet stævne i streg at Nicolai Sehested må forlade stævnet, lidt for tidligt i forløbet, i forhold til hvad og hvor vi er vandt til at se den rutinerede danske skipper. Det er naturligvis et skuffet team som må rejse hjem fra Californien, hør bl.a. hvad Rasmus Køstner har at sige om deres tidlige exit.