WMRT: Sehested og Aschenbrenner i traditionel match race

Årets anden afdeling af World Match Racing Tour sejles disse dage i Californien ved den traditionelle Congressional Cup. Det er en noget anderledes 'afdeling' af den samlede Tour, idet der sejles i traditionelle kølbåde med stort rart. Noget, der bestemt ikke ser supervelegnet ud til Match Race.

To danske teams deltager. Nicolai Sehested med hans EWII team, som til lejligheden har fået et par ekstra mand med kølbåds-erfarring om bord, i forhold til WMRT stævnet i Perth, og så er Joakim Aschenbrenner også med i Long Beach.

Joachim Aschenbrenner er kommet bedst fra start, og han kunne ved dagens pressemøde, løfte sløret for et lille uheld, som holdet havde i første pre-start.

Et stk. gast måtte en tur i karet. Hvem det lige var, der havde indløst badebillet, fortæller historien ikke noget om, og mon ikke de har fået hevet ham så hurtigt om bord, at ingen måske nåede at opfatte det? Det går jo ikke SÅ stærkt i de klassiske både.

Hør her interview med Sehested

 

Result.jpg

AschenIII

Joachim Aschenbrenner kunne på dagens pressekonference løfte sløret for at holdet havde en MOB i første prestart. Foto: WMRT.com