WMRT: Sehested kæntrede i den friske luft - se video

Som vi også kunne berette i går, så ser det desværre ikke lige ud til at være danskernes stævne i Perth. Sehested og Warrer, som er med på et wild card, ligger henholdsvis nummer 4 og 5 i deres gruppe ud af 6. 

Nicolai Sehested og hans team EWII stod for dagens (tirsdag, red.) stunt, hvor de mistede kontrollen over deres M32 og måtte en tur om på siden, og i karet. Som det fremgår af videoen, var det dog ikke alle mand der måtte svømme. Flere af dem er blevet eminente til at kravle ned fra nettet, for at stå på den flydende ponton, elegant. 

Sehested måtte undgå et crash, da Sally Barkov 'smækkede døren i', efter en mærkerundning, og for at undgå kollision, undveg Sehested hvilket kostede ham kæntringen. Barkov blev smidt ud, og Sehested og hans EWII team fik godgørelse. Efterfølgende tabte Barkov til Postma og er endegyldigt ud af stævnet. 

Begge danskere videre

Både Nicolai Sehested og Jonas Warrer er videre til Final-16, hvor de fem bedste i hver gruppe går direkte videre. Herefter samler man den bedste af de tre bundplacerede hold, og her gik den tidligere finnjolle sejler Pieter Postma videre.