Aschenbrenner og Sehested videre til kvartfinalerne

Joachim Aschenbrenner og resten af team Aschenbrenner er glade, for i går eftermiddags lykkedes det dem at kvalificere sig til kvartfinalerne ved Monsoon Cup i Malaysia. Selv udtaler Joachim Aschenbrenner: \\\\\\\"Teamet præsterede godt på vandet i dag, hvor vi vandt fire sejladser og tabte to. Vores niveau har været stigende igennem hele Round Robin, og vi glæder os til at skulle sejle kvartfinalerne i morgen\\\\\\\".

Monsoon Cup er det sidste stævne på World Match Racing Tour 2015. Joachim Aschenbrenner fortsætter ikke på touren i den kommende sæson, hvor der skal sejles i GC32 katamaraner. Joachim udtaler til Bådmagasinet fra Malaysia: \\\\\\\"Det er interssant, men også lidt mærkeligt at skulle sejle sidste stævne. Det er et meget vigtigt stævne for os, som kommer til at betyde meget i den samlede stillingen på Touren, så vi har brugt lang tid på forberedelserne til dette stævne. Det inkluderer både at finde det helt rette team, der helst skulle ramme vægten præcist, da bådene er forholdsvis lette. Vi lærer jo noget hver gang vi sejler, og denne gang ved man, at det formentlig ikke skal bruges i fremtiden - i hvert fald ikke i ligeså høj grad. Der er jo fortsat match race stævner i kølbåde, men hvor aktive vi bliver i disse, vil tiden vise\\\\\\\".

Det andet danske hold med Nicolai Sehested som skipper har også kvalificeret sig til kvartfinalerne ved Monsoon Cup. Nicolais Team TRE-FOR Match Racing kunne med fire sejre hoppe glade i land - klar til at sejle kvartfinalerne.

Ikke spildt

Konceptet for World Match Racing Tour ændres for den kommende sæson, men det at have været en del af Touren i 2015, mener Team Aschenbrenner ikke har været spildt. Joachim Aschenbrenner udtaler: \\\\\\\"Vi har lært meget i forhold til at skulle et højt niveau over en længere periode, hvor der til hvert stævne har ligget en del forberedelse for at sikre det bedste resultat. Det har været spændende at være en fast del af Touren, hvor fokus skifter fra at det blot er enkelte stævner, man skal præstere til, hvorimod det nu er en hel serie af stævner, hvor den primære formel er at ende godt i slutstillingen i Malaysia\\\\\\\".

 

 Kort nyt

Black Friday: Sejlerbogen til særpris – kun i dag

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Utzon spidsgatteren nuttede ”Snuller” - en...

Kort nyt

BÅD 566: Årets store vinterudgave - på gaden nu

Kort nyt

Jules Verne-trofeet: Duel jorden rundt - kampen er i gang

Branchenyt

Seldén leverer kulfibermast til Farr X2

America's Cup

Hvorfor er det så svært at sejle en AC-75? Se video

★ Historien

☆ PDF : Titanic skal sejle igen, skal du med?

Kort nyt

På fisketur? Nyt smart ekkolod fra Garmin

Vendée Globe

Se skaderne på HUGO BOSS - Alex Thomson holder modet oppeSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder