Sehested's drøm: at vinde Bermuda Gold Cup

På onsdag går det løs til det legendariske match racing stævne Bermuda Gold Cup. Ovenpå TREFOR Match Racings sejr ved sidste afdeling af World Match Racing Tour i Sopot, Polen, er Nicolai Sehested og holdet nu klar til at bide skeer med de helt store.

Bermuda Gold Cup har nemlig i år en stjernespækket deltagerliste. Udover de sædvanlige World Tour hold deltager også America’s Cup sejlerne Francesco Bruni, Adam Minoprio og Dean Barker.

Skipper Nicolai Sehested ser frem til stævnet:

”Det er ingen hemmelighed, at det er et svært stævne. Både på grund af forholdene og de meget specielle både, men endnu mere på grund af niveauet. Verdens bedste sejlere er samlet igen inklusiv America’s Cup holdene. 

Men vi kommer med en god portion selvtillid ovenpå vores sejr i sidste World Tour stævne i Polen. Jeg håber og tror, at det vil hjælpe os i de tætte sejladser, hvor marginalerne og roen om bord ofte afgør sejladsen.”

Sidste stævne inden finalen i Malaysia

Bermuda Gold Cup er sidste chance for TREFOR Match Racing og de øvrige World Match Racing Tour hold til at samle point inden sæsonafslutningen i Malaysia. Grundet Peter Wibroe og Nicolai Sehesteds engagement i Volvo Ocean Race har holdet kun haft mulighed for at deltage i ét World Tour stævne, hvor de fik maksimale point med sejren i Polen.

Taktikker Peter Wibroe siger:

“Vi ser meget frem til stævnet på Bermuda, da vi føler os velforberedte og i god from. Det er et vigtigt stævne for os, da endnu et godt resultat vil stille os i en god position inden finalestævnet i Malaysia, hvor pointene tæller dobbelt.”

For Nicolai Sehested har det altid været en drøm, at klare sig godt på Bermuda:

”Det har hele min sejlerkarriere været en drøm at gøre det godt på World Match Racing Tour og ikke mindst til Bermuda Gold Cup. Nu har vi muligheden for at opfylde begge mål, og vi vil gøre, alt hvad vi kan for, at det kan lykkedes.”

Følg sejladserne på www.wmrt.com og TREFOR Match Racings præstationer på www.facebook.com/treformatchracing.