Matchrace Bermuda: Ainslie og Sehested får bank

OK, titlen på artiklen her trækker den måske lidt langt - men faktum er at selv den uovervindelige Sir Ben kan slås. Det viste Ian Williams, da han og hans team tog en sejr hjem mod det britiske sejlerikon i går. Faktisk er Willliams uden nederlag så langt, med en score på 8-0. Ian Williams fører i øvrigt Touren samlet, og vandt stævnet på Bermuda sidste år. At sige at Ainslie får bank, er en mild overdrivelse - han og holdets danske gast, Christian Kamp, står med stævnets næst bedste score på 7-1. Og lad os nu se: Det er først i finalen, at stævnets sejrherre skal kåres. 

Sehested 1-6

Foreløbig slås holdene om en plads i kvartfinalerne, og det ser sort ud for vores eget Trefor-team, med Nicolai Sehested som skipper. Kun én sejr er det blevet til så langt. Den kom i den indledende Round Robin mod Bermudas eget wildcard, Greenslade. Seneste opdatering viser 1-6 til Sehested, som dog stadig, i skrivende stund, mangler 2 sejladser.

Guhle ligger godt an

Dem der kan glæde sig over en meget sandsynlig plads i kvartfinalerne, er - foruden Williams og Ainslie - Antoine Morvan, Bjørn Hansen (som har vores egen Philip Guhle om bord) og Phil Robertson. Der er flere Round Robin-sejladser i dag torsdag, og når dagen er forbi kender vi pladserne i kvartfinalerne. De sejles fredag. Lørdag er der semifinaler, og den store Grand Final sejles søndag.America's Cup

Hvorfor er det så svært at sejle en AC-75? Se video

★ Historien

☆ PDF : Titanic skal sejle igen, skal du med?

Kort nyt

På fisketur? Nyt smart ekkolod fra Garmin

Vendée Globe

Se skaderne på HUGO BOSS - Alex Thomson holder modet oppe

Vendée Globe

Alex Thomson bygger båd

Vendée Globe

Bossen i store problemer - måske

Kort nyt

ARC-start i dag: Sarah og Martin er på vej over Atlanten

Kort nyt

Lars Løkke tager også turen over AtlantenSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder