Misser Vestas de næste to etaper?

Efter ulykken i Hong Kong er VOR ledelsen og Vestas 11 Hour Racing gået i totalt ’stealth mode’ med hensyn til kommunikation til omverden!

Det får uundgåeligt rygterne til at svirre, og på bloggen Blur.se stiller Peter Gustafsson det yderst kvalificerede spørgsmål - ’Vestas missar två ben?’

Ligeledes forlyder det at den nok så berømte værft i Italien Persico, som alle nok har hørt om fra Vestas forrige ulykke tilbage i 2015, at en ny stævn skulle være under opbygning, og at denne, samt båden som står på land i Hong Kong, vil mødes i Auckland.

En ny stævn fra Italien, en skadet Vestas 11 Hour Racing båd fra Hong Kong, begge dele samles og vil være klart til starten på 8. etape, som er 18. marts – det kunne være et godt bud.

Peter Gustafsson skriver endvidere, ’Og som altid så taber både VOR ledelsen og Vestas hovedet i form af kommunikation. Hvad sker der? Hvad er planen? De kan sende ’24/7’ når bådene ligger i The Duldrums, men at gå i ’stealth mode’ nu! Teamet har været stille i tre dage...’. 

Her fra redaktionen kan vi ikke være mere enige med Peter Gustafsson. Vi kan endda føje endnu et døgn til tavsheden.

-------

Lørdag den 3. februar 2018: I følge Sail-World.com, så lader det til at det nøjagtig går som ovenfor beskrevet her på baadmagasinet.dk allerede 24. januar. 

Vestas er på vej mod Auckland, stævnen bygges hos Persico i Italien, og begge dele mødes ofr at blive bygget færdig, og klar til 7. etape. 

Det vrimler ikke med opdateringer fra hverken Volvo Ocean Race, eller for den sags skyld Vestas 11 Hour Racing, og det ser bestemt ikke kønt ud, på den måde at holde hundrede-tusinde-vis af fans hen med tavshed. Det er bestemt ikke modernet krise-kommunikation!