Volvo Ocean: Der KOMMER 8 både til start..!

Det forlyder - der kommer otte hold i næste udgave af Volvo Ocean Race 17/18.

Selv om meget sejlerfokus i disse uger er samlet om America's Cup på Bermuda, så findes der andet en foilende cats - selv om det godt nok er top-sejt at følge med i.

Her på redaktionen har vi længe gået og undret os over Volvo Ocean race ledelsen indtil videre kun kunnet løfte sløret på fem officielle tilmeldte hold til næste udgave af Volvo Ocean Race, som starter fra Alicante til oktober.

Vi er snart i midten af juni, og med under fire måneder til start, kan det virke som om tre både, kunne være på vej på udsalg - for, to uafhængige kilder, ganske tæt på Bådmagasinet, har den seneste uges tid bekræftet, der bliver otte hold, som kommer til at deltage i 2017/18 udgave. En rute som jo for øvrigt sender bådene forbi Aarhus næste sommer.

Spændende bud

Her fra redaktionen sender vi VOR-tanker til Bouwe Bekking og Jens Dolmer. De to seje 'danskere' er indtil videre ikke sat i forbindelse med noget team, men mon ikke vi ser dem om bord på en af de næste tre både, der vil blive præsenteret inden for kort tid?

Så forlyder det, at en kendt britisk flerskrogssejler (Det kunne måske være Ellen Mc.Arthur?) kunne blive skipper på en VOR båd, og sidst men ikke mindst, så vil vi opleve en 'mix' besætning på den tredje, bestående af kvinder og mænd, med afsæt i den 'gamle' SCA båd.

Interessant bud på de sidste tre både, vi venter spændt på den officielle udmelding, stay tuned...