Fuld skrue om bord hos Team Vestas 11th Hour Racing

Team Vestas 11th Hour Racing er draget ud på deres første transatlantiske træningspas fra Lissabon i Portugal til Newport, Rhode Island. Newport er ikke helt tilfældigt valgt - byen er værtsby for Volvo Ocean Race 2017-18, men også hjemby for holdets nye medsponsor 11th Hour Racing.

"Vi har lagt masser energi i at blive klar til denne transatlantiske tur, så det glæder mig, at vi nu kan tage afsted", udtaler holdets skipper Charlie Enright. "Værftet har gjort et imponerende stykke arbejde med vores VOR65 båd - så det føles naturligt for os at tage hende derud, hvor hun hører hjemme og gøre det, hun er bedst til - nemlig race! Hvis man kaster et blik på vejrudsigten, så kan vi se frem til at skulle lænse i hård, men kølig vind, men vi er så klar".

tvest2

Skipper Charles Enright vil lede Team Vestas 11th Hour Racing sammen med sin nære ven og Team Director Mark Towill. "Vores båd ser fantastisk ud, og vi har drømt om denne dag i et stykke tid", udtaler Towill. "Det smukke ved et transatlantisk kryds er, at det er længe nok til, at du kan simulere et ægte 20+ dages ben. Vi mener, at det er en fantastisk måde at starte vores kampagne på".

17918000 1163200383806986 7120618966381603596 o

Sådan så det ud, da Vestas 11th Hour Racing forlod Lissabon.

Team Vestas 11th Hour Racing er for øvrigt det første Volvo Ocean Race 2017-18 hold, der krydser Atlanten som en del af deres træning. Frem til startskuddet i Alicante i oktober måned gælder det om at få så meget træning som overhovedet muligt.

Holdets sammensætning skal på plads

"Vi bruger også denne tur til at teste potentielle besætningsmedlemmer, og om bord har vi et blandet hold", fortæller Enright. "Vi har et godt kernehold på plads, men holdet udvikler sig konstant, og turen over Atlanten er den perfekte mulighed for os at lære potentielle besætningsmedlemmer bedre at kende. Vi har nogle fantastiske partnere om bord på vores kampagne, og nu er tiden den rette for os til at sikre, at den besætningen, vi vælger, er den rette til projektet. Vores hovedprioritet er naturligvis nok at vinde Volvo Ocean Race, men også samtidig fremme vedvarende energi og bæredygtighed. Vi har brug for kvalitetsfolk, der deler de samme mål".

17917356 1163200673806957 1693291749836839905 o

Volvo Ocean Race arrangørerne opfordrer til via fordele, at holdene skal består af både mænd og kvinder.

Med den nyligt renoveret Volvo Ocean Race 65 båd er det også tid til at lære båden at kende igen. "Et andet fokus på denne Atlanterhavskrydsning er at blive så fortrolig med båden som muligt. Charlie og jeg har en masse erfaringer med hende fra sidste udgave af Volvo Ocean Race, men det bliver så interessant at komme ud på vandet og se forskellene. Jeg tror, nogle af forbedringerne vil være indlysende med det samme og andre mindre synlige. Vi er meget begejstrede, men jeg vil bare sige, at jeg stadig tror, ​​at alt kommer til at blive affjort med besætningen. Volvo Ocean Race 2017-18 vil blive vundet af det bedste hold", slutter Marc Towill.Seneste nyheder

Duel jorden rundt: Kampen er i gang

Seldén leverer kulfibermast til Farr X2

Kort nyt

Duel jorden rundt: Kampen er i gang

Branchenyt

Seldén leverer kulfibermast til Farr X2

America's Cup

Hvorfor er det så svært at sejle en AC-75? Se video

★ Historien

☆ PDF : Titanic skal sejle igen, skal du med?

Kort nyt

På fisketur? Nyt smart ekkolod fra Garmin

Vendée Globe

Se skaderne på HUGO BOSS - Alex Thomson holder modet oppe

Vendée Globe

Alex Thomson bygger båd

Vendée Globe

Bossen i store problemer - måskeSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder