Volvo Ocean Race: Melbourne nyt stop på næste tur

Det er godt nok længe siden vi har hørt fra den forholdsvis nye Volvo Ocean ledelse med Mark Turner i spidsen. De har ganske givet mere end travlt med at få signet Teams til den kommende tur. Lige pt. er der kun offentliggjort to (Dongfeng og AkzoNobel, red.) ud af de otte forventede teams som stiller til start.

Næste start går den 22. oktober, om mindre end 9 måneder!

Det var af samme årsag forventet, at det næste vi hørte fra Volvo Ocean var meldingen om nye teams, men sådan skulle det ikke lige være.

Melbourne nyt stop

Her til morgen, fredag den 27. januar melder Melbourne sig som nyt stop på den rute som ellers var fastlagt for længe siden.

Den lange 'konge-etape' fra Cape Town til Hong Kong, turens længste, bliver nu brudt af et stop på en uges tid i Melbourne. Det bliver et stop-over i Australien uden in-port-race.

Det skal blive spændende og følge nyhedsstrømmen de næste par uger, hvor der i mine øjne MÅ blive annonceret nye teams, heriblandt nok et fra Australien.

Vendée Globe og Jules Verne Trophy 'fader' snart ud i mediernes lys - det må være tid til at få Volvo Ocean Race nyheder på forsiden igen, og et af de helt store spørgsmål - ser vi et dansk sponsoreret team igen?