Hong Kong er ny stopover by i Volvo Ocean Race

Hong Kong skal være stopover by for første gang, når Volvo Ocean Race kommer på besøg i februar 2018. Selvom der stadig er et godt stykke tid til, at starten på den 13. udgave af Volvo Ocean Race går fra Alicante i Spanien, så har kapsejladsens arrangørere allerede travlt med planlægningen.

På en pressekonference tidligere i dag blev det annonceret, i samarbejde med Hong Kong Sailing Federation, at kapsejladsen kommer til Victoria Harbour i februar 2018. Det bliver den største internationale sejlsports event, der nogensinde har været i Hong Kong.

Hong Kong skal også være værter for et såkaldt "In-Port Race", der giver tilskuerne en mulighed for at opleve den helt fantastiske atmosfære og se nærmere på de 65 fods store VOR65 både, som der sejles i.

m24866 crop7 1024x576 1395229009DE8E

 

Anthony Day, Bestyrelsesmedlem i Hong Kong Sailing Federation, udtaler: "Offshore Race bliver bare ikke mere spændende og prestigefyldt end Volvo Ocean Race, og med et stopover i Hong Kong kommer byen for alvor på kortet over internationale sejlsports steder. Vi ser frem til at kunne byde skipperne og deres besætning velkommen til en generation af 'hongkongers', som vi håber, der vil blive inspireret til at blive involveret i sejlsporten".

Antonio Boloños López, konstituterede CEO for Volvo Ocean Race indtil Mark Turner tiltræder i juni måned, udtaler: "Jeg er begejstret for, at Volvo Ocean Race skal besøge en af de mest ikoniske og smukkeste havne i verden for første gang. Derudover er vi glade for at kunne byde Hong Kong velkommen til Volvo Ocean Race familien. Jeg er sikker på, at det vil blive et af højdepunkterne for 2017-2018 udgaven af Volvo Ocean Race".

Hong

Med Hong Kong stopover by, så er listen over stopover byer oppe på ni byer. De andre byer er: Alicante, Auckland, Cape Town, Cardiff, Newport (USA), Lissabon, Göteborg og Haag.