Vendée Globe: Pieter Heerema krydser snart mållinjen

Den hollandske skipper, Pieter Heerema, i båden "No Way Back" forventes at krydse mållinjen i Vendée Globe tidligt i morgen fredag. Efter en nat med ringe fart i båden, så er hans ETA (estimated time of arrival) skubbet et stykke ud i fremtiden.

Dog vil Pieter Heerma komme i mål som næstsidste skipper i denne udgave af solokapsejladsen. Sidstepladsen vil gå til franske Sébastien Destremau (kendt fra DesTopNews), der har mindst en uges sejlads tilbage, før han når Les Sables d'Olonne.

Noway

Pieter Heerema i "No way back". Foto: Jean-Marie Liot.

I en meddelelse sendt til løbsledelsen for Vendée Globe, forklarer Pieter Heerema, at han har til hensigt at passere mållinjen i morgen tidlig mellem 07.00-08.00. Derefter vil han så sejle det sidste stykke ind til havnen via den smalle kanal. Kanalen vil være åben fra 04.30 til 11.00.

Her på redaktionen forestiller vi os, at han vil vente til daggry, så han får fuld valuta i oplevelsen af den store menneskemængde, der vil være tilstede for at hilse ham velkommen tilbage efter hans solotur Jorden rundt.Seneste nyheder
Motor

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder

Kapsejlads

Finn: Mandeparkering i Egå

★ Gør det selv

★ Autopiloten: Den elektroniske rorsmand er vokset med opgaven

Branchenyt

Vækst skaber drømmejobs i bådbranchen

America's Cup

Americas Cup: Surt show for tilskuerne - og New Zealand

Kort Nyt

Eksplosiv stigning i smitte blandt sejlerne fra Uge-42...

★ Interview & Portræt

★ Med mor ved roret

Kort Nyt

Sejlere fra træningslejren i Aarhus Covid-19 ramt

Udvalgte artikler *


Produktnyt