Surf i efterårsferien - Young Gun Classic


Når et foto siger mere en 1000 ord.

      Arrangementet kaldes for Young Gun Classic og er hverken en konkurrence eller en træningslejr, men derimod en god og sund efterårsferie for unge i alderen 10-18 år med lyst til at røre sig i og omkring det våde element. <br />


Arrangør Torben Kornum fortæller:
”Young Gun Classic er først og fremmest en god og social surfoplevelse for børnene og deres forældre. Der surfes fra morgen til aften, og om aftenen er der fælles spisning i Redningshuset i Klitmøller.

Aktiviteterne foregår primært på havet, søen og fjorden alt efter lyst og evner, men der er også film og foredrag på programmet.       <br />


Hovedsagen er, at de unge er aktive og har det sjovt sammen med andre unge. Et team af erfarne surfere vejleder i sikkerhed og havets kræfter og hjælper med gode råd og teknikker, men det er i høj grad op til den enkelte at tage initiativ og være aktiv.”

”Vi startede oprindelig Young Gun Classic for at give vores egne børn en god og aktiv efterårsferie, men henover årene har det udviklet sig til et arrangement for unge i hele landet. Og de voksne har også glæde af at være sammen med de unge og af de mange bekendtskaber, som etableres mellem familierne over årene. I dag er det i øvrigt de unge fra de første år, der fungerer som instruktører og er med til at bevare den fantastiske stemning, som kendetegner Young Gun Classic.”

Efterårstemperaturerne skræmmer tilsyneladende ikke de unge mennesker. Går det som det plejer, boltrer man sig i vandet fra morgen til aften. Er der vind, vil de fleste vælge at windsurfe, men udebliver vinden, er der padlesurf, kajakker og andet sjov på programmet.

For yderligere oplysninger: Torben Kornum
Tlf. 4010 6002
Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen