Forår og photoshoot på Maui


Kurosh fyrer den af under photoshoot på Maui med sin sejlsponsor.

       Foråret er nok et af de bedste tidspunkter på året. Dette år efter at have været til den første World Cup i Vietnam, var det på tide at vende snuden mod Hawaii, hvor jeg igen var så heldig at være iblandt de sejlere som skulle deltage i photoshoot for min sejlsponsor Simmer Sails Hawaii.<br />


Derfor pakkede jeg endnu engang taskerne i midten af marts og tog flyveren mod de smukke øer i Stillehavet. Det er efterhånden et par gange jeg har været på Hawaii, så der var ikke noget nyt i vente, men jeg var stadig super spændt, fordi at jeg vidste, at jeg kunne køre direkte fra lufthavnen ud til vandet og smide mit board i vandet. Så sikker er man på at have gode windsurfing forhold på Hawaii. Sådan skulle det også blive. Jeg blev hentet af en ven i lufthavnen, hvorefter vi kørte direkte ned til vandet og tilbragte masser af timer ude på havet.

Jeg kombinerede dette år min tur således at jeg først tog to uger til at træne indtil at hele holdet fra min sponsor dukkede op på Maui. I forhold til sidste år var denne gang en noget mere "high-tech" begivenhed. Et helt foto og film hold dukkede op med en masse high tech udstyr. Så dette år blev en noget mere organiseret photoshoot med mikrofoner, kraner og hvad der nu hører med til film produktion. Det var super spændende at være med til.

Med hele vejen rundt
Det var også besluttet at alle udøvere som skulle være med i dette års photoshoot skulle udnyttes for arbejdskraft så meget som muligt, så dagen inden vi startede stod jeg i en garage sammen med nogle andre og malede boards så de var klar til at få taget billeder dagen efter. Men jeg skal nok ikke være den som brokker mig over det.

Alt det nye udstyr ankom med en container og blev pakket ud på få minutter idet at alle var spændte på hvordan det hele så ud. Og vi snakker om produkter som skal frigives for 2012 sæsonen, så det er indtil videre lidt hemmeligt indtil at det bliver frigivet.

Flatwater ekspert
Personligt stod jeg for at præsentere alle "flatwater" sejl som er alle sejl som ikke bliver brugt i bølgerne. Det tog en hel weekend og der blev snakket igennem. Da det var overstået var jeg for dette år også personen til at repræsentere alle flatwater sejl på vandet. Dette tog omkring 10 dage, hvor jeg fik oplevet næsten alle steder på øen som man kan windsurfe med disse sejl. Det var super sjovt og generelt foregik det hele i et afslappet miljø.

Vi sluttede det hele af på det mest kendte windsurfing spot i verden, Ho´okipa Beach hvor brandet Simmer Sails kom til verden. Masser af gode oplevelser, masser af nye ansigter og masser af windsurfing. Lige meget hvor meget man blev slæbt rundt på øen, så kan man vidst ikke brokke sig over dette job.

Næste stop for mig er World Cup i Korea hvor verdenseliten igen bliver samlet for at dyste om den præstigefyldte PWA titel.

Aloha
Kurosh Kiani,


Kurosh har windsurfet siden han var 12 år og arbejder nu som professionel surfer.

      <a href="http://kiani.dk/" target="_blank" >http://kiani.dk/</a><br>


Kapsejlads

Kronprins Frederik forrygende fra start i St. Tropez - se video

Kapsejlads

49er: OL guldvinder Jonas Warrer takker af - gense dramatisk...

Kapsejlads

DM Match Race: Emil Kjær genvinder titlen

Kapsejlads

X-Yachts Star Meeting: Mega tæt afgørelse

Kapsejlads

Nu kan du låne en Wayfarer - kvit og frit

Kort nyt

Ny teknologi skal øge sikkerheden i delebåds-koncept

Kapsejlads

Fuldt program i Skovshoved denne weekend

Kort nyt

I ❤️ NELLA DAN: Om kammeratskab på et dansk polarskib

Udvalgte artikler *