Waterz allerede klar med datoer for 2020

Related Articles: Cold Hawaii og WATERZ indleder samarbejde , Folkefest i Hvide Sande: 800 surfere til WATERZ FESTIVAL, WATERZ: 'Killer' surfkonkurrence sammen med 'kom-og-prøv', Waterz: Hvide Sande er klar til nordens største vandsportsfestival

Selvom det kun er små to uger siden, at de sidste danske og internationale surfere forlod Hvide Sande efter et vellykket Waterz og PWA World Cup stævne, er arrangørerne ikke gået i vinterhi.

Slet ikke. Vi er i fuld gang med at planlægge næste års WATERZ og forhandler lige nu med forskellige internationale aktører omkring, hvilket internationale stævne, der kommer til området næste år. Hvad vi har i kikkerten og hvem vi forhandler med, kan vi ikke sige noget om sålænge, der ikke er en aftale, siger Projektleder Katrine Frandsen.

Hun forventer en afklaring inden jul.

Derimod ligger datoerne fast. WATERZ 2020 bliver afviklet i weekenden den 4.-5.-6. september 2020. Det melder vi ud allerede nu således, at deltagerne kan få datoen lagt fast i kalenderen. Vi er så heldige, at rigtigt mange har en tradition med at deltage i WATERZ og dem vil vi selvfølgelig gerne trække endnu flere af til arrangementet, siger Katrine Frandsen.

WATERZ skal samtidigt i gang med at få sponsoraftalerne til næste års event på plads frem til jul.

Flere end 500 surfere fra flere end 20 nationer deltog i årets surfarrangement i Hvide Sande, der er nordens største vandsportsevent.America's Cup

Hvorfor er det så svært at sejle en AC-75? Se video

★ Historien

☆ PDF : Titanic skal sejle igen, skal du med?

Kort nyt

På fisketur? Nyt smart ekkolod fra Garmin

Vendée Globe

Se skaderne på HUGO BOSS - Alex Thomson holder modet oppe

Vendée Globe

Alex Thomson bygger båd

Vendée Globe

Bossen i store problemer - måske

Kort nyt

ARC-start i dag: Sarah og Martin er på vej over Atlanten

Kort nyt

Lars Løkke tager også turen over AtlantenSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder