Surf: Eliten på vej til Klitmøller

Related Articles: Cold Hawaii finalist i Danskernes Idrætspris

Sidst Cold Hawaii lagde kyst til et internationalt surfstævne var i 2017, hvor man sammen med København, afviklede ISA World SUP & Paddleboard Championships. Nu gælder det så 2019 IFCA WAVE EUROPEANS, der starter på tirsdag i den kommende uge og slutter mandag den 23. september i Klitmøller.

- IFCA er glade for igen at kunne præsentere Europamesterskaber i Windsuring Wave i Europa. Vi er overbeviste om, at det er vigtigt at give europæiske atleter, både mænd, kvinder og de helt unge atleter, mulighed for at konkurrere ved et IFCA Wave European Championship. Vi er taknemmelige for, at Thisted Kommune, Sparekassen Thy og SparInvest samt Friends of Cold Hawaii har muliggjort Europamesterskaberne i Danmark, siger Ruben Petrisie, IFCA Class 

Stjerneparade af surfere
Det skorter heller ikke på stjerner blandt de tilmeldte. Udover legenden, tyske Philip Köster, er Amado Vrieswijk (Holland), Francesco Cappuzzo (Italien), Lina Erpenstein (D), Klaas Voget (D) og Leon Jamaer (D) tilmeldt. Men også Jamaïne Carlotti og Antoine Martin fra Guadaloupe, kommer med helt fremme. Det samme gælder spanierne Marc Pare og Marino Gil Gherardi.

- På ungdomssiden spås Klitmøllersurferen Tobias Bjørnaa store chancer for en podieplads på hjemmebane. Han er netop rykket op i U15, hvor han ligger i top tre i verden lige nu. Herudover deltager Kenneth Danielsen, Lars Green og Line Wittrup og skal forsvare de danske farver i Klitmøller, fortæller Katrine Frandsen, der er ansvarlig for EM-afviklingen.

Vejret tegner godt
Vejret tegner godt for den kommende uges Sparekassen Thy SparInvest Cold Hawaii Games, som 2019 IFCA WAVE EUROPEANS er en del af.

- Vejrudsigterne ser lovende ud, og tro det eller ej: jeg kan slet ikke vente med at se sejlerne indtage de danske bølger og lave fantastiske hop, forlæns og baglæns loop og meget andet. Vi forventer, at sejlerne leverer et spektakulært akrobatisk show på Cold Hawaii kysten, når cremen af de europæiske windsurfing wave-sejlere mødes i Klitmøller, siger Ruben Petrisie, IFCA Class President.

Sparekassen Thy SparInvest Cold Hawaii Games byder på en lang række spændende sportsaktiviteter i hele Thy fra mandag blandt andet cykelløb for både amatører og mere øvede, mulighed for at prøve vandsport i Thisted, Vorupør og
Klitmøller, skateboard aktiviteter i Thisted, koncerter i Klitmøller, og meget, meget andet. Hele programmet findes på www.coldhawaiigames.dkKort nyt

Black Friday: Sejlerbogen til særpris – kun i dag

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Utzon spidsgatteren nuttede ”Snuller” - en...

Kort nyt

BÅD 566: Årets store vinterudgave - på gaden nu

Kort nyt

Jules Verne-trofeet: Duel jorden rundt - kampen er i gang

Branchenyt

Seldén leverer kulfibermast til Farr X2

America's Cup

Hvorfor er det så svært at sejle en AC-75? Se video

★ Historien

☆ PDF : Titanic skal sejle igen, skal du med?

Kort nyt

På fisketur? Nyt smart ekkolod fra Garmin

Vendée Globe

Se skaderne på HUGO BOSS - Alex Thomson holder modet oppeSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder