Waterz: Hvide Sande er klar til nordens største vandsportsfestival

WATERZ Festivalen nordeuropas største vandsportsfestival tiltrækker gæster fra blandt andet de skandinaviske lande og Tyskland.

- Vi har et af europas 20 bedste surfspots til blandt andet Kitesurf. men også alle andre typer surf og vandsport har gode rammer i Hvide Sande. Det er også baggrunden for, at WATERZ er blevet så stort et event, som det er. Og målet er at gøre den endnu større de kommende år, fortæller Projektleder Katrine Frandsen.

Åben festival for alle
WATERZ Festivalen er for alle. Her mødes professionelle og amatører side om side på vandet og konkurrere, og det er en fejring af vandsporten, hvor alle kan deltage side om side. Derfor tiltrækker vi også et godt mix af professionelle vandsportsudøvere og amatører, der har det til fælles, at de elsker vand, vandsport og et godt samvær. Vi hylder det gode værtsskab. Vores gæster skal have en god oplevelse, når de drager til WATERZ, siger Katrine Frandsen.

Kæmpe program
Festivalen byder på et stort og varieret program for hele familien.

- Hovedattraktionen for surferne er uden tvivl vores Long Distance Challange over Ringkøbing Fjord for windsurfere og kitesurfere. Men herudover afvikles DM i Kitesurf lørdag, hvor landets bedste dyster om medaljer. Der bliver mulighed for at sejle i kajak i tre dage rundt i Ringkøbing Fjord blandt andet i noget af det, der bliver til Nationalpark Skjern Enge. Der bliver en SUP Camp og Social Surf med masser af konkurrence i samarbejde med Dansk Surf- & Rafting Forbund, Upgrade Your Kit - der er et "loppemarked" med vandsportsudstyr, sejlads på SUP i og omkring Hvide Sande Havn, SUP yoga, sociale arrangementer og meget andet, fortæller Katrine Frandsen.

Det fulde program kan ses her

Inviterer alle til kæmpe fest
I morgen, lørdag aften er der traditionelt fest for deltagerne i WATERZ. I år bredes festen ud og rykker i Hvide Sande Hallen.

- Vi vil gerne lave et arrangement, hvor både surfere men også hele lokalområdet får mulighed for at hygge sig og lave en god fest sammen. Derfor har vi sammen med Hvide Sande Koncert Forening lavet et arrangement med mulighed for spisning, hvis man har lyst. Og lidt senere på aftenen livemusik, international DJ og en lang række sjove aktiviteter for publikum. Spisningen er udsolgt med flere end 400 deltagere og efter den, åbner vi for yderligere 400 gæster, fortæller Katrine Frandsen.

WATERZ Festivalen finder sted ved Westvind Nord i Hvide Sande fra i dag fredag den 6. til og med søndag den 8. september 2019. Der er gratis adgang til ALLE arrangementer også aftenfesten lørdag.

Find mere information på www.waterz.dk.

Kilde: RitzauAmerica's Cup

Hvorfor er det så svært at sejle en AC-75? Se video

★ Historien

☆ PDF : Titanic skal sejle igen, skal du med?

Kort nyt

På fisketur? Nyt smart ekkolod fra Garmin

Vendée Globe

Se skaderne på HUGO BOSS - Alex Thomson holder modet oppe

Vendée Globe

Alex Thomson bygger båd

Vendée Globe

Bossen i store problemer - måske

Kort nyt

ARC-start i dag: Sarah og Martin er på vej over Atlanten

Kort nyt

Lars Løkke tager også turen over AtlantenSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder