Populært område får endnu et surf event

Hvide Sande slår i disse år for alvor sit navn fast som en af landets førende vandsportsdestinationer. Det sker blandt andet med WATERZ, der afvikles i september og som tiltrækker såvel konkurrencesurfere som almindelige surfere fra hele verden.

Nu kommer der endnu et event til - denne gang første weekend i oktober. DM i Surf - Danish Surf Tours tredje stop, der også sidste år var i Hvide Sande i forbindelse med WATERZ, får i år sin egen weekend.

- Her får man mulighed for at møde landets bedste elitesurfere, der på årets næstsidste stop, kæmper om vigtige point til DM og dermed til udtagelse til både landshold og også på sigt OL, fortæller Katrine Kock Frandsen fra WATERZ.

Katrine Kock sidder også i bestyrelsen for Dansk Surf- & Rafting Forbund, der arrangerer DM i Surf - Danish Surf Tour.

- Konkurrencerne afvikles formentligt i området omkring Sydmolen, hvor publikum vil få fantastisk mulighed for at opleve konkurrencerne direkte på stranden eller lidt højere oppe på udsigtsplateauet ved parkeringspladsen på Tungevej, fortæller Katrine Kock Frandsen til medierne.

Det endelig program for arrangementet offentliggøres først efter WATERZ til september.

- Selv om vi gerne vi ud med den gode nyhed, så tager vi en ting ad gangen, og lige nu er fokus på WATERZ, slår Katrine Kock Frandsen fast.