Kite: Dansk fjord blandt Europas bedste

Ringkøbing Fjord er blandt Europas 20 bedste surfspots, når det gælder Kite-surf, fremgår af det af en ny "hitliste", som det internationale adventure net-portal AWE360.com står bag. Ringkøbing Fjord er eneste danske spot på listen, der kun rummer ialt to skandinaviske surf-sport. Udover Ringkøbing Fjord er også svenske Habo Ljung på listen.

- Det siger noget om, hvor meget opmærksomhed vandsport i Ringkøbing-Skjern Kommune får rundt omkring i verden i de her år, hvor blandt andet WATERZ Festivalen er med til at rette fokus på området som destination udenfor konkurrenceugerne i September. Der er ingen tvivl om, at udvikler vi fortsat klogt og investerer rigtigt i udviklingen af vandsport, vil den her udvikling forstærkes med endnu flere surfgæster til kommunen både i og udenfor sæsonen, påpeger Projektleder Katrine Kock Frandsen fra WATERZ.

Hun kan allerede nu se, at deltagerne så småt begynder at tilmelde sig dette års WATERZ, der afvikles den 5.-7. september i Hvide Sande.

- Traditionelt tilmelder folk sig først fra lige efter sommerferien, og helt frem til festivalen. Men indikationerne er gode. Der snakkes flittigt om WATERZ i det europlæiske vandsportsmiljø, og der er helt fint. Det er der, vi skal hente vores deltagere, siger Katrine Kock Frandsen.

Hun og WATERZ teamet er i fuld gang med at lægge sidste hånd på det endelige program, der forventes offentliggjort i løbet af de næste par uger. På programmet er blandt andet DM i Kitesurf, der for andet år i træk afvikles i Hvide Sande af Kiteboarding Danmark.OL

Kommentar: Det er bare så overskudsagtigt…

Bådudstillinger

Flydende bådmesse melder om rigeligt at se på...

OL

Topresultater fra de danske sejlere ved OL

OL

Opdatering fra onsdagens OL-sejladser

★ Test af sejlbåde

Saffier SE 27: Bedste dagsejler til dato, basta

OL

Rindom kan holde hviledag i gult

Udvalgte artikler *