'Livline' fra Esmark til Waterz

Related Articles: Cold Hawaii og WATERZ indleder samarbejde , Folkefest i Hvide Sande: 800 surfere til WATERZ FESTIVAL

Esmark Feriehusudlejning spænder, med en underskudsgaranti på 75.000 kroner, et sikkerhedsnet ud under Waterz Festivalen, der afvikles den 6.-8. september 2019 i Hvide Sande.

- Waterz er et vigtigt arrangement for profileringen af området som en formidabel ferie- og vandsportsdestination for hele familien. Waterz er dels gennem festivalen, men også de DM-afdelinger samt internationale vandsportsevents i september, med til at sætte fokus på hele Ringkøbing-Skjern Kommune i resten af landet samt i udlandet, og det vil vi godt støtte op omkring, siger Salgs- og marketingdirektør Thomas Sørensen fra Esmark.

Esmarks underskudsgaranti er sammen med en betydelig lokal opbakning blandt lokale sponsorer samt fonde med til at sikre økonomien bag Waterz.

- Vi oplever, at flere og flere lokale virksomheder så småt begynder at få øjnene op for, at det der vandsport slet ikke er så dumt et sted at blive eksponeret samt at støtte op omkring, da Waterz jo skaber masser af omtale, som vi ved smitter af på hele kommunen, siger projektleder Katrine Frandsen.

Hun glæder sig over håndsrækningen fra Esmark.

- Den er med til, at vi begynder at kunne se lyset for enden af tunnellen i forhold til finansieringen af Waterz i år. Vi mangler lige det sidste nøk, og det håber jeg, at vi får på plads i løbet af de kommende uger, siger Katrine Frandsen.Kort Nyt

Kom med ShipShape til 'Private Boat Show'

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Bavaria 36 Cruiser - Go’e detaljer

Kort Nyt

Julivejret var til museums besøg - ny rekord...

Kapsejlads

DM: Ærø sejlforening gør klar til Folkebådene

Kort Nyt

Seneste generation batteriladere: Hvad kan de?

Branchenyt

Garmin på rette vej efter ransomware-angreb

★ Test af motorbåd

★ Liebhaverbåd: Riva Olympic

OL

Det kan blive et meget varmt OL i 2032

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Fairline Yachts solgt til RiverRock

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker