Kornum er flyvende i World Cup’en

Sebastian Kornum er kommet rigtig godt fra start på sin windfoil i den professionelle World Cup, der i denne uge kører for fuldt tryk på den tyske ø Sylt i Nordsøen.

En delt førsteplads med franske Julien Questel er det foreløbige resultat efter to komplette eliminationsrunder med 32 proffer på startlinien. I samme felt ligger Peter Nors nummer 22 og Kurosh Kiani nummer 30.

Ved de to tidligere World Cups i år sluttede Sebastian på henholdsvis andenpladsen (Japan) og tredjepladsen (Spanien) og nærmer sig altså tre imponerende podieplaceringer i foil-disciplinen, som på kort tid har skabt enorm opmærksomhed i surfsporten.

Titel Foil small

Kornum oppe på foil.

Knapt så godt går det for den talentfulde dansker i slalomdisciplinen, hvor han efter to runder ligger midt i feltet: ”PWA-ledelsen har indført en regel, der betyder at man ikke kan deltage på windfoil med mindre man også deltager i slalom. Måske fordi de er bange for, at mange ellers ville vælge slalom fra og i stedet fokusere på foil, som jeg jo i princippet gør. Så kan man tænke om det, som man vil. Jeg har på grund af en skade i hoften ikke brugt tid på at træne slalom i år, så en placering midt i feltet er nok meget realistisk”, siger Sebastian fra et kraftigt blæsende stævne på Sylt, der slutter på lørdag.