Casper Steinfath tog VM guldet

Casper Steinfath levede varen foran et ellevildt publikum ved Operaen i København, da han søndag eftermiddag vandt VM-guld på 200 meter sprint under VM i Stand Up Padle i København.
Den 24-årige padlesurfer fra Cold Hawaii i Thy strakte armene mod himlen, mens han svøbte Dannebrog om sin våde krop. I tre år har han drømt om at vinde VM-guld på hjemmebanen. Søndag middag skete det med udsigt til Operaen, Amalienborg, venner og familie.

Han var fuldstændig suveræn i finalen. Han kom perfekt fra start, tog føringen og blev der, indtil han krydsede målstregen.

IMG 1804

En meget glad VM guld vinder. Foto: Per heegaard.

Men det var tæt på at gå galt i det indledende løb. Her fik han en dårlig start og lå længe nummer fire – to pladser fra den forjættede finale. Men til allersidst gravede han dybt i havnen og med fem dybe, powerfulde tag sneg han sig ind på 2. pladsen med bare 10 centimer til nummer tre.
To timer senere kunne han strække armene mod himlen som afslutning på en fantastisk weekend i København med to danske VM-medaljer. I dag mandag fortsætter festen i Vorupør i Cold Hawaii, hvor der venter mere guld til Danmark.