Casper Steinfath tog VM guldet

Casper Steinfath levede varen foran et ellevildt publikum ved Operaen i København, da han søndag eftermiddag vandt VM-guld på 200 meter sprint under VM i Stand Up Padle i København.
Den 24-årige padlesurfer fra Cold Hawaii i Thy strakte armene mod himlen, mens han svøbte Dannebrog om sin våde krop. I tre år har han drømt om at vinde VM-guld på hjemmebanen. Søndag middag skete det med udsigt til Operaen, Amalienborg, venner og familie.

Han var fuldstændig suveræn i finalen. Han kom perfekt fra start, tog føringen og blev der, indtil han krydsede målstregen.

IMG 1804

En meget glad VM guld vinder. Foto: Per heegaard.

Men det var tæt på at gå galt i det indledende løb. Her fik han en dårlig start og lå længe nummer fire – to pladser fra den forjættede finale. Men til allersidst gravede han dybt i havnen og med fem dybe, powerfulde tag sneg han sig ind på 2. pladsen med bare 10 centimer til nummer tre.
To timer senere kunne han strække armene mod himlen som afslutning på en fantastisk weekend i København med to danske VM-medaljer. I dag mandag fortsætter festen i Vorupør i Cold Hawaii, hvor der venter mere guld til Danmark.Kapsejlads

Silverrudder slut: Planlægning for 2021 starter i dag - se...

Kort Nyt

Silverrudder: Meget få vil fuldføre

Kort Nyt

Solo-roer Lia Ditton sætter ny rekord fra USA til Hawaii

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Comfortina 32 - rummelig med attraktiv sejlglæde

Kapsejlads

Silverrudder 2020: Følg din favorit live

Kapsejlads

Vendée Globe: Boss'n viser den frem

Kort Nyt

Klar til Silverrudder for niende gang

Motor

Mercury lancerer fabriksrenoveret motor

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Mercury lancerer fabriksrenoveret motor

Ny udgave af den elektriske båd Eelex 8000

Mercury med nyt "Smart Tow"