Stor interesse for foil og multihull stævne i Kaløvig!

Kaløvig Bådelaug har set lyset og afvikler 1-2. juli 2017 Foil & Cat Cup med regatta og fælles træning for den foilende del af kite og windsurf, samt A-Cat, Moth, Nacra 17 og Formula 18. "Fedt koncept" siger blandt andre windsurferne, der først i disse uger har så mange foils tilgængelige på markedet, at der reelt kan blive tale om et felt i Kaløvig.

219

En af deltagerne bliver Sebastian Kornum, der pt rangerer blandt de tre bedste windfoilers i verden: ”Det er et fedt koncept de laver i Kaløvig 1-2. juli, og præcis hvad vi har brug for. De deltagende bådtyper repræsenterer jo nogle af de sejeste og mest progressive klasser i sejlsporten, og det bliver fantastisk for os at mødes og lære af hinanden. Jeg stiller ikke op for at vinde en kapsejlads, men mere for at dele min viden og for at være en del af det fantastiske sceneri, der kommer når så mange lynhurtige bådtyper mødes på vandet”.

Den 24-årige professionelle windsurfer lover samtidig at lave et intro- og teknikkursus for alle windsurfere med foils under Kaløvig stævnet.Seneste nyheder

Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen