Kornum endnu en gang på podiet ved et World Cup foil stævne

For to uger siden blev det til en andenplads ved world cup stævnet i Japan. Efter ugens sejladser i Costa Brava var Kornum igen på podiet, og denne gang med en tredje plads som det fornemme resultat.

Vinder blev Antoine Albeau, der gennem sin lange karriere har vundet ikke færre en 22 VM-titler. På andenpladsen kom Antoine Questel, begge er fra Frankrig.

I Japan var foilracing planlagt som et showrace og en mulighed for at teste mediernes og tilskuernes reaktion. Alle var ellevilde, og da world cup'en ugen efter rykkede til Costa Brava, var der derfor stor opmærksomhed og forventninger til de foilende
windsurfboards.

Om baneformerne primært skal være slalom med halvvindsben eller der også skal kryds og læns, er ikke endeligt bestemt endnu. Sebastian Kornum håber det - han klarer sig nemlig allerbedst når taktikken og antallet af manøvrer har større betydning for resultatet.

CB17 sl Kornum cruising

Foils og hjelm hænger tæt sammen. Som i alle andre klasser (både, red.) hvor der foiles ser man ofte at deltagerne anvender hjelm. Det er Sebastian Kornum også begyndt at bruge under foilracing sejladserne
i world cup'en