Windfoil med Sebastian Kornum i Nivå

Windfoil bliver et hot emne allerede i årets første DBO ranglistestævne, som foregår i Nivå den 6.-7. maj 2017. Flere af deltagerne i Formulasejladserne ventes nemlig at stille op med foils under brættetet, og det kan gå hen og blive særdeles interessant. Men for de fleste er foils endnu ukendt område, og derfor har klubben i Nivå aftalt med Sebastian Kornum, at han laver en clinic for alle deltagere. Windfoils ligger også klar til prøveture på deltagernes egne Formula eller Slalomboards under hele stævnet. De nøjagtige tidspunkter for selve clinic'en afhænger af vinden.

En af verdens bedste

Sebastian Kornum har beskæftiget sig med windfoil i mere end et år, siden Neilpryde som de første gik i gang med udvikling af produkter, og under PWA på Sylt i 2016 viste han, at han også er en af de bedste i verden. Dagen efter stævnet i Nivå rejser han til Japan for at deltage i windfoil-sejladserne under PWA-worldcup'en der.

Sebastian har valgt at gå all in på foil i 2017, men ønsker ikke at sammenligne med Formula-sejlads. "Jeg tvivler på, at windfoil kan konkurrere med de skrappeste Formula-sejlere endnu, men det er i princippet heller ikke vigtigt. Windfoil får egne klasser mange steder i verden allerede fra i år, så en sammenligning er faktisk uden betydning. Der er mange andre fordele ved windfoil, som gør at jeg satser på det - blandt andet at jeg kan nøjes med et board og to sejl i alle sejladser. Men jeg glæder mig da til at give den gas i Formula-feltet i Nivå", siger han med et glimt i øjet, så mon ikke at der er lagt op til en god dyst alligevel.Seneste nyheder

Vi ses på BoatShow.fr

Nyt ambitiøst 49er team går efter OL 2024

Bådudstillinger

Vi ses på BoatShow.fr

Kort Nyt

Jules Verne trofæet: Hvem kommer under 40 døgn? Se video

Kort Nyt

Dansk Søredningsselskab: Station nummer 12 hejser flaget

Kapsejlads

Nyt ambitiøst 49er team går efter OL 2024

Surf

Udsat Waterz stævne afvikles start oktober

Kort Nyt

Tyske sejlere angrebet af pirater nær Spanien

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Luffe 58 - Trimmes med knapper

Kort Nyt

Båddåb i Sejlcenter Nivå

Kort Nyt

Sejler redder sig fra brændende båd

Kapsejlads

Silverrudder slut: Planlægning for 2021 starter i dag - se...

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Mercury lancerer fabriksrenoveret motor

Ny udgave af den elektriske båd Eelex 8000

Mercury med nyt "Smart Tow"