Tredobbelt Verdensmester åbner SUP Surfskole i Cold Hawaii

Casper Steinfath, lokal Thybo og tredobbelt verdensmester i Stand Up Paddle surfing åbner den 1. maj 2017 surfskole i Cold Hawaii ved navn "Viking Adventures".

"For mig var tiden den rigtige lige nu. Stand Up Paddle vokser eksplosivt i popularitet, og med det kommende VM i Vorupør i September så føler vi at vi gennem Viking Adventures kan være med til at skabe endnu mere opmærksomhed og kendskab til denne fantastiske sport og de unikke forhold vi har for at dyrke den her i Thy og på Mors", udtaler en spændt Casper Steinfath

Konceptet for Viking Adventures reflekterer naturforholdene i Thy, hvor vejr og bølger er i konstant bevægelse. SUP skolen er mobil, og derfor kan der rykkes ud til dagens bedste spot, hvadenten det er vilde bølger på havet eller blikstille forhold på Limfjorden der søges.

"Vores fokus er 100% på Stand Up Paddling og med vores mobile koncept tror vi på, at vi kan åbne folks øjne for de mange gode SUP spots vi har i Thy både på hav, fjord og sø", fortæller Casper

Udover at vise turister hvilke muligheder, der findes for at dyrke SUP sporten i Thy og på Mors, vil Viking Adventures gerne inspirere lokale personer samt virksomheder til at hoppe med om bord og prøve kræfter med verdens hurtigst voksende vandsport.

Idéen har huseret i flere år hos Steinfath, men sammen med hans kæreste Mette Knakkergaard besluttede Casper, at tiden nu var inde til at sætte iværk. Selvom lektionerne først officielt begynder den 1. maj kan man allerede booke sin første lektioner nu online.

Fakta

Viking Adventures er navnet på en surfskole stiftet af tredobbelt SUP verdensmester Casper Steinfath, og er baseret på passion samt kærlighed til vand og natur. Grundlaget for virksomheden er at tilbyde undervisning i forskellige aktiviteter, som kan dyrkes i naturen ved at gøre det til et ”Adventure”. I første omgang vil det primære fokus være at tilbyde undervisning i Stand Up Paddling (SUP), som lige nu er verdens hurtigst voksende vandsport.

Den konkrete idé med Viking Adventures er at skabe en SUP skole, hvor man kan få undervisning på fladt vand, i bølgerne eller i den nye format kaldet ’downwind’. Viking Adventures vil tilbyde undervisning af høj kvalitet med fokus på det enkelte individ og dets grænser. Viking Adventures vil have fokus på at give kursisten undervisning på dagens bedste spot i forhold til vind og vejr. I Thy og på Mors har vi utallige muligheder for at komme på vandet hver dag, hvad enten det er på Limfjorden, vandet sø eller et sted ved havet i Cold Hawaii, så kan man altid få en god dag på vandet med SUP.

Viking Adventures vil ligeledes have et fokus på at lave tilbud til grupper herunder virksomheder, skoler, særlige festlige anledninger mm. hvor vi kan skræddersy en dag efter deres behov og planer.

Generelt vil Viking Adventures gerne opnå en vedvarende solid forankring i Thy og på Mors med fokus på at skabe en platform hvor turister, lokale og besøgende danskere kan lære om naturens rå elementer, samt udfordre deres grænser, give dem et smil og et eventyr de aldrig glemmer.