Dansk handicappet surftalent går efter VM-guldet igen!

Det danske surftalent, Bruno Hansen, er regerende verdensmester i handicapsurfing kategorien AS-2 Prone og skal i weekenden forsvarer sin titel ved VM i handicap surfing.

Danmark fik sidste år for første gang nogensinde en verdensmester i handicap surfing, og den 40 årige Bruno Hansen går nu efter VM guldet igen. Lykkes det Bruno Hansen at vinde VM, skriver han sig ind i historiebøgerne ved at være den eneste danske handicap surfer med to VM guldmedaljer på kontoen.

bruno2

Sidste år blev det til VM guld. Bruno Hansen græd af glæde.

Bruno Hansen var i 1998 involveret i en alvorlig bilulykke i Sydafrika, hvor han brækkede ryggen som resulterede i en total lammelse af benene. Siden da har Bruno forfulgt drømmen om at blive verdens bedste Prone surfer. Bruno Hansen er opvokset i Sydafrika, men er på nuværende tidspunkt bosat på Bali, men han repræsenterer altså de røde/hvide farver ved VM.

VM i handicap surfing afvikles i Californien fra den 9.-11. december og kan følges live på isaworlds.com - Handicap surfing er inddelt i en række af forskellige kategorier på linje med andre handicap-idrætter. Kategorien afgøres ud fra atletens handicap.