Dansk surfer med ny sponsoraftale

Christoffer Hartkopp har netop indgået en to-årig sponsoraftale med Neff Denmark – en aftale med et perfekt match, der bare ventede på at blive en realitet, og 'jeg er totalt 'stoked’ over den nye aftale', udtaler Christoffer til pressen.

'Neff er et farverigt og legende active fashion mærke med et ’fresh look’, der passer perfekt til surfer livsstilen – og til mig. Jeg var faktisk klar til dem, længe før de var klar til mig', lyder det fra Christoffer Hartkopp.

Christoffer Hartkopp er en af Danmarks bedste surfer, og bor til dagligt i Ericeria, Portugal, omgivet af Europas bedste bølger.

Han tog hul på sit surfereventyr som 11-årig og hev sin første DM i Surfing titel hjem seks år senere. Siden da er det blevet til en lang og imponerende række topplaceringer i skandinaviske konkurrencer. Men ambitionen stopper ikke her, intens træning og en ufravigelig vilje skal nemlig hjælpe Christoffers næste mål, om at avancere på den europæiske rangliste, i hus.

Christoffer Hartkopp har, sammen med hans nye sponsor, netop været til WaterZ surfkonkurrence i Hvide Sande, hvor han fik dagens højeste score.

'Vi glæder os meget til at følge Christoffer og se ham surfe mod toppen af de europæiske ranglister. Det bliver vådt, men godt!', udtaler en smilende Philip Jacobi Zahle, partner i Neff Denmark.