Dansker fører World Cup'en i SUP

Direkte fra bronzemedaljer ved EM i Frankrig i onsdags til sølvmedalje ved World Cup i Tyskland, Klitmøller surferen Casper Steinfath har haft en helt forrygende uge. Den stærke præstation i Tyskland betyder, at Steinfath holder fast på verdensranglistens førsteplads i surf disciplinen Stand Up Paddle Racing.

"Det føles helt fantastisk at forsvare min førsteplads på verdensranglisten her i Tyskland! Konkurrence niveauet var virkeligt højt med den skarpe verdenselite tilstede, og det er en vild følelse som dansker at kunne være med mod de store drenge!", udtaler Casper Steinfath.

MB SUP WorldCup Scharbeutz063162 1024x682

Casper Steinfath.

Dansk dominans på dag 1

Steinfath dominerede world cup'ens første dag på sprintbanen, hvor han lagde solidt fra start og overbevisende krydsede mållinjen som nummer 1. På anden dagen kom Steinfath under stærkt pres på den 10 km lange distance, hvor Hawaiianske Connor Baxter tog en snæver sejr over den danske viking og løb med den samlede sejr ved World Cup'en.

13530243 10154118290141131 119026170 n

Casper Steinfath er 22 år og bor i Klitmøller, hvor han også træner SUP.

Jeg er virkelig glad for mit resultat og den samlede sølvmedalje i dag. Jeg kan mærke, jeg har givet den alt, hvad jeg kunne den seneste uge, og nu ser jeg bare frem til at komme hjem til Klitmøller (Cold Hawaii) og lege i bølgerne det næste stykke tid! Snart begynder min træning mod den næste World Cup, og at kunne blive den første europæer, der vinder den samlede World Tour ville være en drøm gå i opfyldelse”, udtaler Casper Steinfath

Kan blive den første europæere, der tager titlen

Næste store mål for Casper bliver World Cup stævne nummer tre, som finder sted i San Francisco, Californien, i September. Her skal Casper Steinfath igen kæmpe om at holde fast i den gule førertrøje, og med 2. pladsen i weekenden og World Cup sejren i Japan i maj, så spår flere eksperter nu gode chancer for at den unge Klitmøller surfer kan gå hen og vinde den samlede World Tour. I så fald vil Steinfath være den første europæer nogensinde til at bære denne titel.Seneste nyheder

Unge talenter samlet i Skovshoved

Øhavet Rundt i en light version

Kapsejlads

Ny sejlads: ”Af kærlighed til sejlsporten”

Kort Nyt

Unge talenter samlet i Skovshoved

Kort Nyt

World Sailing: Nu starter præsident valgkampen

Kapsejlads

Øhavet Rundt i en light version

Kort Nyt

Kom med ShipShape til 'Private Boat Show'

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Bavaria 36 Cruiser - Go’e detaljer

Kort Nyt

Julivejret var til museums besøg - ny rekord...

Kort Nyt

Ny undersøgelse om brand på både

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Fairline Yachts solgt til RiverRock

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker