Danske surfere stærke på Sylt

Årets første Eurocup blev over fem dage afviklet på den tyske ø Sylt, og med danske surtalenter på podierne i alle klasser.

Sejladserne foregik på Vesterhavssiden i overværelse af op mod 10.000 tilskuere dagligt, som ganske vist ikke primært kom for at se sejladserne, men mere for at nyde forårets første sol og varme på den populære kur-ø.

I vanlig stil lykkedes det de tyske arrangører at gennemføre masser af sejladser – i alt blev det til otte Formulasejladser, og en komplet Slalom-serie - så det var et træt dansk team, der søndag eftermiddag kunne lade sig hylde på scenen i de respektive klasser.

Sebastian Kornum’s 2. plads i Formula og 3. plads i Slalom rakte til en samlet 3. plads. Ikke helt tilfredsstillende for det danske supertalent, men realistisk set i lyset af at Sebastian ikke havde deltaget i større stævner siden september 2015.

I ungdomsklassen var der danskere på både 1. og 2. pladsen med 18-årige Nicklas Borgen som etter og 17-årige Peter Nors som toer. Samlet sluttede de to unge danskere på imponerende 8. og 11. pladser.

I juniorklassen tog Niklas Lillelund guldet og dermed sit hidtil bedste internationale resultat. Den kun 15 år gamle junior har rykket enormt i år, og følges trop af jævnaldrende Emil Lund som næstbedste junior.

I alt fem podiepladser til et ungt og meget talentfuldt dansk team, der alle er en del af trænings-samarbejdet med base i Skive, det såkaldte SKIW Racing.Seneste nyheder

Vi ses på BoatShow.fr

Nyt ambitiøst 49er team går efter OL 2024

Bådudstillinger

Vi ses på BoatShow.fr

Kort Nyt

Jules Verne trofæet: Hvem kommer under 40 døgn? Se video

Kort Nyt

Dansk Søredningsselskab: Station nummer 12 hejser flaget

Kapsejlads

Nyt ambitiøst 49er team går efter OL 2024

Surf

Udsat Waterz stævne afvikles start oktober

Kort Nyt

Tyske sejlere angrebet af pirater nær Spanien

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Luffe 58 - Trimmes med knapper

Kort Nyt

Båddåb i Sejlcenter Nivå

Kort Nyt

Sejler redder sig fra brændende båd

Kapsejlads

Silverrudder slut: Planlægning for 2021 starter i dag - se...

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Mercury lancerer fabriksrenoveret motor

Ny udgave af den elektriske båd Eelex 8000

Mercury med nyt "Smart Tow"