Lærke Buhl-Hansen gør klar til ny sæson

Selvom de fleste holder fri mellem jul og nytår, så har windsurferen Lærke Buhl-Hansen ikke holdt helt fri. Hun har været på træningslejr i Spanien, nærmere betegnet Cadiz. Familien var dog med, så det blev til nogle hyggelige dage. Dog ikke helt så mange dage på vandet, som Lærke havde håbet på, idet vinden drillede.

Lærke Buhl-Hansen fortæller: "Det blev kun til fire dage på vandet. To af dem til et lille stævne. Det var dog nogen super gode dage, som jeg fik en masse ud af. Det primære fokus var at komme godt ud af starterne"

946479 1197706770259492 7680941216023980086 n

Selv om der står BRA i sejlet, så er det Lærke Buhl-Hansen, der er i front ved en af sejladserne i Cadiz.

Planer for det kommende år

2016 er et OL år, og Lærke Buhl-Hansen sikrede Danmark en nationsplads i kvindernes RS:X tilbage i oktober måned 2015. Dermed er Danmark repræsenteret ved otte ud af ti sejlsportsdiscipliner ved det kommende OL i Rio. Det bliver højst sandsynlig Lærke selv, der kommer til at repræsentere Danmark ved OL i Rio, da ingen andre danske kvinder i RS:X klassen konkurrerer på et internationalt niveau.

For Lærkes vedkommende står den kommende tid på træning og planlægning - hun udtaler på hendes facebookside: "Januar står på rigtig mange timer i træningscentret og på at komme igennem en meget lang "To Do liste" af praktiske ting, der skal styr på, inden sæsonen starter".

Lærke Buhl-Hansen er 23 år, bor i Aarhus og læser til maskiningeniør sideløbende med hendes windsurferkarriere. Lærke er tidligere Europamester og Nordisk Mester i ungdomsjollen Zoom 8, men skiftede i 2009 til RS:X brættet.America's Cup

Prada Cup dag 2: Gense nattens sejladser

America's Cup

Prada Cup i gang: Sir Ben rejser sig fra asken

Vendée Globe

Boris Herrmann på podiet?

Udvalgte artikler *