Lærke Buhl-Hansen på træningslejr

Den danske surfer, Lærke Buhl-Hansen, er i øjeblikket på Gran Canaria, hvor den står på træningslejr under varmere himmelstrøg end de danske. Træningslejren startede dog med, at containeren med grej og udstyr manglede.

23 årige Lærke Buhl-Hansen træner med flere af de norske surfpiger, og alle har de deltaget i et mindre stævne. Forholdene på Gran Canaria er meget anderledes end i Danmark - der er store bølger selvom det kun blæser 10-14 m/s. Det kræver den rette teknik at "angribe" bølgerne korrekt fra RS:X brættet.

"Det tager noget tid at finde ud af, hvordan man skal angribe bølgerne, specielt på kryds, hvilket også ses tydeligt på, at den lokale spanske dreng de første to dage var enormt langt foran mig og norske Maria, som har haft mange super tætte sejladser", fortæller Lærke Buhl-Hansen, der endte på en 3. plads ved stævnet.

Lærke Buhl-Hansen sikrede i oktober måned Danmark en OL plads i RS:X. Nationspladsen blev sikret ved VM i Oman, hvor der stod seks nationspladser på spil. Her lykkedes det Lærke at tage den femte nationsplads. Forud for VM havde Lærke oprettet en privat økonomisk indsamling, så hun havde penge til at deltage i VM. Det viser lidt om Lærkes fighterevne til at ville sporten.Seneste nyheder
Kort nyt

BÅD 566: Årets store vinterudgave - på gaden nu

Kort nyt

Jules Verne-trofeet: Duel jorden rundt - kampen er i gang

Branchenyt

Seldén leverer kulfibermast til Farr X2

America's Cup

Hvorfor er det så svært at sejle en AC-75? Se video

★ Historien

☆ PDF : Titanic skal sejle igen, skal du med?

Kort nyt

På fisketur? Nyt smart ekkolod fra Garmin

Vendée Globe

Se skaderne på HUGO BOSS - Alex Thomson holder modet oppe

Vendée Globe

Alex Thomson bygger bådSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder